Klinički dokazano
potpuno povlačenje ili snažno
ublažavanje hemoroidalnih 
simptoma u preko 90% slučajeva

PILEX: 100% PRIRODNO

PILEX kapsule ublažavaju tegobe koje uzrokuju hemoroidi. Simptomi hemoroida poput neugode pri sjedenju, svrbeža, peckanja, boli ili krvarenja PILEX će sanirati bez neželjenih popratnih pojava. Ovaj 100 % prirodni proizvod jedinstvenim čini ne samo oralna konzumacija nego i iznimno učinkovito djelovanje: klinička istraživanja pokazuju 100% efikasnost kod 84 % tretiranih pacijenata.

Vlasnik patenta je tvrtka Pilex Corporation, a proizvođač je tvrtka Suss Tech Corp. iz SAD-a. Vlasnik mnogih certifikata, poput WHO-FDA-a i ISO-a, ova američka tvrtka zadovoljava stroge norme za proizvodnju lijekova i dijetetskih proizvoda.

Pripravak PILEX sastoji se od prirodnih biljnih supstanci kojima se neutraliziraju simptomi hemoroida. PILEX nema umjetnih boja, kemikalija ili šećera, a njegov sastav čine tri biljke:

1. HAMAMELIS (LAT. HAMAMELIS VIRGINIANA)

Ova biljka iz porodice Hamamelidaceae je grmoliko stablo koje izvorno dolazi iz Kanade i SAD-a, ali je danas kultivirana i u Europi. Hamamelis smanjuje svrbež, djeluje antibakterijski, antioksidacijski i pospješuje zacjeljivanje. Ovo djelovanje optimalno dolazi do izražaja kod laganih kožnih oštećenja, upala i vena, ali i kod kože koja je oštećenja od sunca. Pospješuje dijeljenje rožnatih stanica u sloju kožne barijere. Sprečava gubitak vlage u koži. Također sprečava oštećenja DNK kožnih stanica koja su nastala uslijed UV-B zraka. Osim toga hamamelis djeluje adstigentno, što smanjuje upalne procese.

2. INULIN

Inulin je biljni polimer koji služi kao rezervni ugljikohidrat, i u različitim količinama prisutan je u preko 36000 biljnih vrsta. 100% prirodan, Inulin potiče dnevni unos vlakana i tako čini probavni sustav uravnoteženim i zdravim. Samim time probavni sustav je osiguran normalnom ravnotežom dobrih bakterija, što rezultira odličnom probavom. Podržava rast dobrih bakterija i time pomaže zdravlje probavnog sustava te izuzetno važnih metabolita poput mliječne kiseline, acetata, propionata i butirata. Ovi metaboliti održavaju zdravlje štitnjače, kože, daju vitalnost organizmu i osiguravaju jak imunološki sustav. Blagotvorno djelovanje bifidobakterija dobro je dokumentirano brojnim znanstvenim istraživanjima, a uključuje: inhibiciju rasta patogenih bakterija, stimulacija komponenata imunološkog sustava te pomoć u apsorpciji određenih iona i sinteza B vitamina. Koristan je i kod zatvora, u praksi je se dokazalo da inulin popravlja rad crijeva.

3. BARBERRY (LAT. BERBERIS ARISTATA)

Barberry je posebna vrsta berberisa, grmovita biljka žute kore i bijelih grančica, koja raste samo na Himalaji, i to na nadmorskim visinama od 2.000 do 4.000 metara. Brojni su dijelovi ove ljekovite biljke korišteni u raznim prirodnim medikamentima.

Navedene biljke, poznate po efikasnosti i djelovanju koje ne ostavlja štetne posljedice po organizam, ne sadrže dijelove s alkaloidima. Zahvaljujući specijalnome načinu obrade te idealnom omjeru zastupljenih aktivnih tvari, tretiranje se hemoroidalnih tegoba PILEX-om daje maksimalan učinak, koji je dokazan – osim zadovoljstvom konzumenata – nizom kliničkih ispitivanja. Kapsule su, između ostalih, ovjerene i certifikatom Bovine Spongiform Encephalopathy (kravlje ludilo).

Sva pitanja i komentare šaljite na info@pilex.ba

Sva pitanja i komentare šaljite na info@pilex.ba